20 Ocak 2019 Pazar

Twitter'da 1 Ayda 5000 Takipçiye Ulaşmak İçin Yapılması Gerekir. Detaylı Anlatım.


Twitter'da 1 Ayda 5000 Takipçiye Ulaşmada En kolay Yolunu sizlerle paylaşacağım.

Bugün sizlere Twitter'da nasıl 5000 takipçiye ulaşabiliriz bunu anlatacağım.
Öncelikle Twitter'da bir hesabınız olması gerekiyor yoksa da bir twitter hesabı açmanız gerekmektedir. Daha Sonra bu hesabınızı, herhangi bir bloke durumda hesabınızı tekrar aktive etmek için kullanılacaktır.

Daha sonra Gooogle Chrome da Uygulamalar  ardından Web Magazaya girerek aramalar kısmından mass Follow  Şeklinde bir arama yapıyoruz. Aramalar Sonuçunda Mass Follow for Twitter adında bir uygulama gelecek. Bu uygulamlamayı Google Chrome ekliyoruz. Artık takipçi kazanmak için hazırız
Twitter hesabımıza girerek takipçisi bol hesaplardan birini seçip bu hesabın (followers) takipçi sayfasına giriyoruz. Burada sağ üs tarafta yüklediğimiz uygulamanın menüsü karşımıza çıkacak. Bu menüden önce Setting  Ayarlarını yapmamız gerekiyor. Onun için ilk önce Setting bölümüne giriyoruz. Gelen bölümde bizim için uygun takip veya takibi bırakma kriterlerini belirliyoruz.

Nasıl Takip Ederiz

Uygun kriterleri belirledikten sonra belirlemiş olduğumuz hesabın follower (Takipçi) kısmına giriyoruz ve takip et (Follow All) butonunu tıklayarak takibe başlıyoruz. Burada Setting Kısmında belirlediğimiz Takip edilecek sayı kadar kişiyi takip ettikten sonra uygulama duracaktır.

Takibi nasıl Bırakırız

Hesabımızdan follwers ( takip ettiğiniz kişilerin) oldu sayfaya giriyorsunuz. Ve Unfollow ( Takibi Brak ) Butonuna tıklıyorsunuz. Setting Ayarlarında belirlediğiniz kriterlere göre uygulama hesapların takibini bırakacaktır.
Evet hepsi bu kadar eğer bu anlattığım şeyleri düzenli bir şekilde yaparsanız 1 ay içerisinde takipçi sayınız en az 3000 ile 5000 kişi arasında bir rakama ulaşacaktır.

Son olarak:
Twitter hakkında bilmeniz gereken bir kaç bilgi var 
1. Twitter Günde 1000 işlem yapmanıza müsade eder. Yani 1000 kişiyi takip edebilir veya takibi bırakabilirsiniz.
2. Twitter saatte 200 islem yapmanıza müsade eder. 200 den fazla işlem yaptığınızda sizi uyarır. bu durumda 1 saat sonra tekrar denemelisiniz.


Daha Detaylı ve Görsel Anlatım İçin Twitterda 1 ayda 5000 Takipçiye nasıl Ulaşılır ile ilgi videomu İzleyebilirsiniz.

1 yorum:

  1. Yine benim ilgi ve alakamı önceden biliyormuşcasına bir konu seçmiş ve en ince ayrıntısına kadar hem yazmış hemde vakit ayırıp video sunum yapmışsınız bu bence sizin biz takipçilerinize ne kadar deger verdiginiz anlamına gelmektedir MAKALE İÇİN ELLERİNİZE Hazırladıgınız video için gönlünüze ve dilinize sağlık yayın hayatınızda hem kanalınıza hem blogunuza başarılar dilerim
    www.tolum.site

    YanıtlaSil

MERHABA ARKADAŞLAR YORUMLARINIZ BENİM İÇİN KIYMETLİDİR. YORUMLARINIZI BİZLERLE PAYLAŞMAYI UNUTMAYINIZ