13 Ocak 2019 Pazar

Disneyland ilk Defa İçki Satacak


Disney parkları sihir dolu. Elbette, çocuklara yönelik olabilirler, ama bolca yetişkin, orada da hayatlarının vaktini geçiriyor! Aslında, Kaliforniya, Anaheim’daki Disneyland’deki herhangi bir günde, çocuklarınızda olabildiğince çok sayıda yetişkin görürsünüz. Çocuksuzlar ve sadece canlı yayındalar! Şimdi, Disneyland OG Disney parkıdır ve bizim düşüncemizce başka bir Disney parkından daha üstündür. Küçük bir detay dışında: parkta herhangi bir yerde alkol kullanmazlar.

Tamam, bu tam olarak doğru değil. Club 33’te alkolsüzler, ancak yıllarca bekletilen ve binlerce yıllık aidatları olan özel, yalnızca üyelere hizmet veren bir kulüp. Bu yüzden çoğu park görevlisi için tam olarak erişilebilir değil! California Adventure açıldığında, millet Disneyland’ın küçük bir kokteyl eylemiyle nasıl olabileceğine dair bir tadı buldu ve oldukça hoştu. California Adventure’da alkollü içecekler satan çeşitli barlar ve restoranlar vardır ve hatta tesis bünyesinde küçük bir şaraphane vardır. Ama Disneyland şimdiye kadar kuru kaldı.
Disneyland, 2019’da başlayarak, küçük bir uyarıyla misafirlerine alkollü içecekler sunacaklarına şaşırdı: Star Wars’da Oga’nın Cantina’sında bir kokteyl alabiliyorsunuz: Büyük Yıldız Savaşları’nın bir parçası olan Galaxy’s Edge deneyimi genişleme parkı şu anda devam ediyor. Bu parkın 63 yıllık tarihinde ilk kez park ziyaretçileri sıralarını beklerlerken bira ya da bir kadeh şarap alabilmesi mümkün olacak.
Oga’s, bir uzay teması ile bira, şarap ve önceden karıştırılmış kokteyller sunacak! Cantina, filmlerin bazılarında yer alan ve arkadaşlarıyla içtiği ve gölgeli iş fırsatlarının düştüğü yerel sulama deliklerinden sonra moda edildi. Ayrıldığın zaman almana izin yok, bu yüzden bir masa al ve büyü için oturduğundan emin ol.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

MERHABA ARKADAŞLAR YORUMLARINIZ BENİM İÇİN KIYMETLİDİR. YORUMLARINIZI BİZLERLE PAYLAŞMAYI UNUTMAYINIZ